7. Genç Ticaret Köprüsü Ülke Sunum Yarışmasının Başvuruları Başladı

03 Nisan 2023

7. Genç Ticaret Köprüsü Ülke Sunum Yarışmasının Başvuruları Başladı

Üniversitemiz, Genç MÜSİAD Sakarya Şubesi, Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla gerçekleştirilen Genç Ticaret Köprüsü  7. Ülke Sunum Yarışması için ön başvurular devam ediyor.

Üniversitemizin de paydaşlarından olduğu projede,uluslararası öğrencilerimiz MARKA’nın finanse ettiği 4 günlük UluslararasıPazarlama Eğitimine (22 Ders Saati) katılacaktır.

Öğrenciler birçok ülke ve Türkiye arasında uluslararasıticarete konu olabilecek mal ve hizmetlere yönelik sunum hazırlayacak.

Yarışmanın finali 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Ayrıca yarışmaya katılan öğrencilerimizin sosyaltranskriptlerine de ilgili faaliyet işlenecek.

Yarışma posterinin üniversitemizde öğrenim görenuluslararası öğrencilere ulaştırılması hususunda başvurularını bekler, katılımsağlayan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eğitime katılan öğrencilere sertifika verilecektir.

Yarışma Başvuru Linki: gencticaretkoprusu.com