8. InTraders Uluslararası Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresi

17 Ağustos 2022

8. InTraders Uluslararası Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresi

Üniversitemiz organizatörlüğünde düzenlenen uluslararası katılımcıların yoğun olduğu, Akademik Teşvik ve Doçentlik kriterlerine göre “Uluslararası Kongre” statüsünü koruyan organizasyon, 7.sini Kuzey Makedonya, Üsküp, Uluslararası Balkan Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

8. InTraders Uluslararası Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresi ise 24-28 Ekim 2022 (2 Gün sunum+3 gün Kongre Sosyal Aktiviteleri), İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Kongre ortağı üniversiteler; Sakarya Üniversitesi (Türkiye), Uluslararası Balkan Üniversitesi (K.Makedonya), Craiova Üniversitesi(Romanya), Kolegji BIZNESI (Kosova) Kongrenin yazım-sunum dili Türkçe ve İngilizcedir.

Bu yıl ki ana teması “Sosyal Bilimler ve Eğitim” olan kongrede; Sosyoloji, Psikoloji, İletişim Çalışmaları, Gazetecilik, Halkla İlişkiler, Reklamcılık, Sosyal Hizmet, Felsefe, İktisat, İşletme, Çalışma Ekonomisi, İnsan Kaynakları, Uluslararası İlişkiler, Maliye, Ekonometri, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Hukuk, İslam İktisadi ve Finansı, Yönetim Bilişim Sistemleri, Sağlık Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Lojistik, Uzaktan Eğitim, Yüksek Öğrenim, Öğretme ve Öğrenme, E-öğrenme, Hayat Boyu Öğrenme konuları işlenecektir.

Detaylı bilgilere https://intraders.sakarya.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.