Dusk Erasmus+ Konsorsiyumu Personel Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Çağrısı

06 Ekim 2017

Dusk Erasmus+ Konsorsiyumu Personel Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Çağrısı2016 Sözleşme döneminde DUSK Erasmus+ Konsorsiyumu kapsamında Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği başvuruları 26 Ekim - 15 Kasım 2017 tarihleri arasında alınacaktır.

Hareketlilik faaliyetine katılmak isteyen Sakarya Üniversitesi Akademik ve İdari Personelleri başvurularını degisim.sakarya.edu.tr adresinden SABİS kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme girerek online olarak yapacaklardır.

ÖNEMLİ NOT: Dil Belgesi ibraz etmek isteyen personelimizin yabancı dil belgesini başvuru sırasında sisteme yüklemesi gerekmektedir. Belge yüklenmemesi halinde yabancı dil puanları 0 (sıfır) olarak kabul edilecektir.

ERASMUS+ Eğitim Alma Hareketliliği Başvurularını Değerlendirmede Kullanılacak olan ve DUSK Konsorsiyumuna ortak üniversiteler tarafından belirlenmiş olan Puanlandırma Kriterleri  ekte sunulmaktadır.

Adayların başvurularını gerçekleştirmeden önce;

okumaları önemle tavsiye olunur.

Bilgilerinize arz olunur.

ERASMUS+ Koordinatörlüğü