Girişimcilik ve Proje Yönetimi Dersini Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine;

19 Eylül 2014

Girişimcilik ve Proje Yönetimi Dersini Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine;

Girişimcilik ve Proje Yönetimi, üniversite ortak dersi olup bu yıldan itibaren 4 yıllık tüm programlarda güz veya bahar döneminde verilecektir. Ders, internet destekli olarak www.ekampus.sakarya.edu.tr platformu üzerinden sunulacaktır.

Öğretim üyesi ataması ve dersi seçen öğrencilerin gruplara ayrılması tamamlanmıştır. SABİS kullanıcı adı ve şifreniz ile platformdan derse giriş yapabilirsiniz. Ders materyalleri (ders notları, video çekimli ders anlatımları ve ödevler) bu platform üzerinden sağlanacaktır. Ders sürekli olarak bir sınıf ortamında işlenmeyecek, zaman zaman dersin öğretim üyesi ile proje toplantıları yapılacaktır. Öğrencilerin ders notlarını, görüntülü konu anlatımlarını ve duyuruları platformdan takip etmesi beklenmektedir.

Dersin kısa sınavı, vizesi, performans ödevleri ve finali ile ilgili ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.