Mezun Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

24 Haziran 2020

Mezun Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

Mezun olan öğrencilerimiz diplomalarını teslim almaya gelmeden önce Kendi Sistemlerine (SABİS) girerek yapması gerekenler;

1.Sistemde karşınıza çıkan Mezun Memnuniyet anketini doldurunuz.

2.İlişiği Kesme Formunu kendi (SABİS) sisteminizden doldurarak çıktısını alınız.

Diplomanızı teslim almak için geldiğinizde;

1. Öğrenci İşlerinde İlgili Birim sorumlunuza ilişki kesme formunuzu ve Öğrenci kimliğinizi teslim ediniz. Birim Sorumlunuzdan evraklarınızı (Mezuniyet Transkripti, Lise Diplomasının aslı, İngilizce Diploma Eki)ni imza karşılığı teslim alınız.

2. Teslim edilen evraklarınızla beraber diploma servisinden diplomanızı imza karşılığı teslim alabilirsiniz.

Not: Kampüs Dışı Okullardan Mezun Olan Öğrencilerimiz, sistemden (SABİS) çıktısını aldıkları İlişiği Kesme formunu ilk önce kendi okullarına imzalatıp evraklarını teslim aldıktan sonra, kampüs diploma servisine gelip, işlemlerini tamamlayarak diplomalarını teslim alabilirler.

Öğrenci Kimliği kaybolan öğrencilerimiz Diplomalarını teslim almaya geldiklerinde; yerel bir gazeteye verdikleri kayıp ilanının yayınlandığı gazeteyi, birim sorumlularına teslim etmeleri gerekmektedir.

Diplomalarınız 13 Temmuz 2020 tarihinden itibaren verilmeye başlanacaktır.Diplomasını daha sonra almak isteyenler e–devlet uygulaması üzerinden mezun olunduğuna dair bir yazı alabilirler.