Sürekli İşçi Alımı Noter Çekiliş Duyurusu

23 Kasım 2020

Sürekli İşçi Alımı Noter Çekiliş DuyurusuSakarya Üniversitesi ve bağlı birimlerde çalışmak üzere yapılacak sürekli işçi alımı için başvurular 16 - 20 Kasım 2020 tarihleri arasında tamamlanmıştır.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş ilanı sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.

Kura çekimi Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü’nde 26 Kasım 2020 Perşembe günü saat 10:00’da yapılacaktır.

Noter huzurunda yapılacak kura çekimi pandemi tedbirleri dolayısıyla Sakarya Üniversitesinin www.youtube.com/sakaryauni sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlanacaktır. Pandemi tedbirleri kapsamında adaylar kura çekilişine kabul edilmeyecektir.

Kura sonucu belirlenen adaylar, Sakarya Üniversitesi resmi web sayfasında (http://www.sakarya.edu.tr) kadro ilanları bölümünde kurayı takip eden üç iş günü içerisinde yayımlanacaktır. Ayrıca yazılı ve benzeri tebligatta bulunulmayacaktır.