Üniversiteler Arası Sıfır Atık Farkındalık Yarışması

15 Nisan 2022

Üniversiteler Arası Sıfır Atık Farkındalık Yarışması

Üniversite akademik ve idari personelinin ve öğrencilerinin,sıfır atık konusunda dikkatini çekmek ve kamuoyunun tüm kesimlerinibilgilendirmek amacıyla Sakarya Üniversitesi öncülüğünde düzenlenecekUluslararası Kısa Film Festivalinde Sıfır Atık Temalı Kısa Film özel ödülyarışması ile Üniversitelerarası Podcast, Fotoğraf ve Sanatsal Tasarımyarışmaları düzenlenecek.

Çeşitli ödüllerin verileceği yarışmalara sadece örgünöğrenim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvurabilecek.

Uluslararası Kısa Film Festivali Sıfır Atık Temalı Kısa Filmözel ödül töreni ve gösterimi 9-11 Mayıs tarihinde, üniversitelerarasıPodcast,  Fotoğraf ve Sanatsal Tasarımyarışmalarının gösterim, sergi ve ödül töreni 8 Haziran Çarşamba günü SAÜKültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız