Üniversitemizi Dgs İle Kazanan Öğrencilere Duyuru

ÜNİVERSİTEMİZİ DGS İLE KAZANAN ÖĞRENCİLERE DUYURU

2020 Dikey Geçiş Sınavı Sonucu Üniversitemize kayıt olacak öğrencilerin kayıtları  09-15 Ekim  2020 tarihleri arasında alınacaktır. Kayıt yerleri için tıklayınız.

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit  adresi üzerinden  09 - 13 Ekim 2020 ‘a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. E-Devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin ayrıca kayıt belgesi teslim etmelerine gerek yoktur.

Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

NOT: Öğrenciler kayıt yaptırdıktan sonra intibak yapılması için Önlisans Not Durumu Belgesi ve Ders İçerikleri ile birlikte ilgili Bölüm başkanlıklarına müracaat edeceklerdir. Bu sebeple öğrencilerin kayda gelirken Transkript ve Ders İçerikleri getirmesi gerekmektedir.

- Lise Diplomasının fotokopisi.

- Önlisans Diplomasının Fotokopisi,

- DGS Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı,

- Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

- 6 adet vesikalık fotoğraf,

- Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesi için “tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu”

Kayıt için gerekli olan sağlık raporu 31 Ekim  2020 Cuma gününe kadar aşağıdaki eposta adreslerine gönderilecektir.

1. Tıp Fakültesi için eposta adresi                   : tipogrenci@sakaya.edu.tr
  2. Sağlık Bilimleri Fakültesi için eposta adresi: almirasimsek@sakarya.edu.tr

gerekmektedir.

Tıp Fakültesi:  Korucuk Mahallesi Konuralp Bulvarı No:81/1 Korucuk Kampüsü Adapazarı-SAKARYA