Ortak Zorunlu Derslerin Tek Ders Sınavının Yapılacağı Yer

07 Eylül 2016

Ortak Zorunlu Derslerin Tek Ders Sınavının Yapılacağı Yer

Ortak Zorunlu Derslerin Tek Ders Sınavının Yapılacağı Yerler ile ilgili olarak bir duyuru yayımlandı.

Ortak Zorunlu Dersler olan Türk Dili ve Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi’nden 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemiz dışındaki diğer Yükseköğretim Kurumlarından Yaz Okulunda ders almış ve/veya Üniversitemiz Önceki Öğrenimlerin Tanınması Muafiyet Sınavları sonrasında tek ders sınavına girebilme durumuna gelen öğrencilerin tek ders sınavı 21 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 14.00’te  aşağıda belirtilen bina ve sınıflarda yapılacaktır.

Atatürk İlk.ve İnk.Tarihi - Esentepe Kampüsü Fen Edeb. Fak. C Blok Derslik   Z-10

Türk Dili - Esentepe Kampüsü Fen Edeb. Fak. C Blok Derslik   Z-11

Not: Tek Ders Sınavına girecek öğrencilerin okullarına dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.